Vrolijke schoenendoosactie
Vlinder Villa 15 jaar!

Vaak hebben we een overvloed aan leuke, bruikbare spulletjes, maar doen we er niks (meer) mee.
Voor veel kinderen in de gemeente Weert die opgroeien in een gezin dat het financieel moeilijk heeft, is het niet vanzelfsprekend om af en toe een aardigheidje te krijgen. Vlinder Villa vult daarom een heel aantal vrolijk versierde schoenendozen voor kinderen in de leeftijd van 0-16 jaar en roept alle kinderen op om dit ook te doen.


Spelregels:

  • Neem een lege schoenendoos (geen laarzendoos).
  • Versier hem vrolijk voor een ander kind.
  • Vul hem met bruikbare, schone, complete spulletjes. Bijvoorbeeld een boekje, slingers, auto, knutselspullen, spelletje, kleurtjes, sticker velletjes, grappig washandje, notitie-boekje, etc. (geen voedingswaren, niks breekbaars, geen vloeibare spullen)
  • Plak hem goed dicht
  • Vul het label in dat je hier kunt uitprinten, en plak dit op de voorzijde op de kopse kant van de schoenendoos (niet bovenop), zodat we weten voor welke leeftijd of jongen/meisje/neutraal je doos bedoeld is.
  • Lever de doos vóór 18 augustus in bij Vlinder Villa aan de deur (voor de reeds uitgevlogen Vlinders kan dit ook op 18 augustus tussen 11.30 en 12.30 op de Boshoek tijdens onze Bosdag)

Wij overhandigen de dozen aan de gemeente Weert, zij zorgen dat jullie gevulde vrolijke schoenendozen bij de juiste kinderen terechtkomen. Zo heeft iedereen een beetje feest 😊

Laat je het ook aan anderen weten?
Super bedankt!!!!!!